Simpel

Inleiding
Simpel houdt van simpel en snel. Simpel is een aanbieder van sim-only abonnementen voor mobiele telefonie. En men staat voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en controle over je uitgaven. Iedereen moet kunnen bellen, dat is hun moto.

Krediet check BKR
Simpel doet geen kredietcheck bij het BKR en daarom kan iedereen klant worden en goedkoop bellen. Sterker nog; Simpel is de enige aanbieder in Nederland die iedereen accepteert als abonnee zonder het uitvoeren van een kredietcheck.

Abonnementen
Bij Simpel kan je bij je sim only abonnement kiezen voor alleen belminuten, zonder sms en internet. Natuurlijk kun je ook kiezen voor allerdrie of alle twee. Toch is het erg fijn dat je niet ook sms en internet hoeft af te nemen. Flexibiliteit staat voorop! Ben je een kleine beller, dan heb je al voor 5 euro 200 belminuten.

Simpel heeft een groot netwerk en je kunt dan ook bellen en gebeld worden in meer dan 180 landen. Je koopt bij hun geen toestel, maar alleen een abonnement. Ontdenk de voordelen van Simpel en kijk snel hoe het werkt!

Overigens heeft Simpel sinds kort ook zakelijke abonnementen.

  • Nieuws

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.