Mobiel abonnement zonder bkr

Koop je een mobiel of gsm abonnement, dan ga je een verplichting aan om maandelijks je abonnementskosten te betalen. Het is daarom dat GSM of mobielĀ  aanbieders een krediet check of bkr toetsing doen bij het BKR. Men wil weten of je in staat bent om aan je maandelijkse verplichting te voldoen. Heb je een bkr registratie, dan kunt u bij de meeste aanbieders geen mobiel abonnement afsluiten. Een mobiel abonnement zonder bkr toetsing is dus in de meeste gevallen onmogelijk.

Mobiel abonnement zonder bkr
Is het dan echt niet mogelijk om een mobiel abonnement zonder bkr toetsing aan te gaan? Ja, dat is wel mogelijk. De laatste jaren zijn leningen zonder bkr toetsing mogelijk geworden. Enkele partijen bieden je dit aan en toetsen dus niet bij het bkr. En dit geldt tegenwoordig ook voor mobiel abonnementen.

Vanaf 1 januari 2011 registeren bijvoorbeeld Vodafone, T-Mobile en KPN geen klanten meer bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). In navolging daarop zijn er ook aanbieders die een mobiel abonnement aanbieden zonder bkr toetsing. Dit zijn:

  • Simpel
  • Hollandsnieuwe
This entry was posted in informatie. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Nieuws

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.