Abonnemenstkeuze: abonnement met gsm

Dit is de duurste optie. Je betaald maandelijks voor je abonnement en voor je gsm. Dit is altijd duurder dan sim only of prepaid. Wel heb je hierbij ook de keuze voor de nieuwste toestellen. Tegenwoordig zijn er providers die je een gsm bij je abonnement geven als eigendom en providers die je het toestel ter beschikkingstellen via een leaseconstructie.

Vormen van abonnementen
Deze abonnementen bestaan ook uit belminuten, smsjes en internet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor veel belminuten en weinig internet per maand. Er zijn tegenwoordig providers die gratis sms-en aanbieden. Ook zijn er providers die het bellen naar abonnee’s gratis hebben gemaakt. Vodafone werkt zo, daar kun je gratis bellen met vrienden en kennissen die ook een Vodafone abonnement hebben.

Voor wie is dit een goede optie?
Wil je een van de nieuwste smartphones, dan is dit een goede keuze. Maar let wel op dat je niet buiten je bundel raakt, want dat kost je flink. Deze constructie is voor mensen die beschikken over discipline en goed in de gaten houden of ze nog binnen hun bundel bellen, sms-en of internetten. Ben je daar niet goed in, dan is prepaid of sim only aan te raden.

Voordelen

  • Je kunt ook kiezen voor de nieuwste modellen.

Nadelen

  • Je kan te maken krijgen met extra kosten als je in een maand buiten je bundel gaat.
  • Je zit 1 of 2 jaar vast aan vaste maandlasten.

Ga naar stap 1: prepaid
Ga naar stap 2: sim only

Ben je eruit? Ga naar deze aanbieders, men biedt allen: sim only, prepaid en abonnementen.

  • Nieuws

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.