Hollandsnieuwe

Inleiding
Hollandsnieuwe is een nieuwe en hippe aanbieder van mobiele telefonie. Men combineert de voordelen van een abonnement en prepaid op een unieke manier. Een unieke manier, die jou veel geld bespaart.

Bij Hollandsenieuwe kies je een maandelijkse bundel, zoals je dat ook bij een abonnement gewend bent. Is je bundel bijna op? Dan stuurt men je een sms’je en kan je zelf bepalen of je je beltegoed wilt opwaarderen.

Abonnementen
Hollandsnieuwe kent feitelijk 2 soorten abonnementen: belminuten en sms’jes zonder en met internet. Zeer handig, want er zijn ook mensen die geen internet op hun telefoon wensen. Daarbij heeft Hollandsnieuwe zeer regelmatig aanbiedingen.

Medio 2011 heeft de Consumentenbond, Hollandsnieuwe uitgeroepen als ‘aanrader’. Dit is wat de Consumentenbond schreef:

`Met een hollandsnieuwe abonnement is de kans klein dat je onverwacht voor hoge kosten komt te staan. Je hebt niet te maken met het buitenbundeltarief, wat bij andere providers automatisch in rekening wordt gebracht en over het algemeen erg hoog is vergeleken met het binnen bundeltarief.`

Geen bkr krediet check
Bij Hollandsenieuwe doet men geen bkr krediet check en is dus iedereen welkom. Ook als je een bkr notatie hebt. Ook jij kan dus profiteren van de scherpe tarieven van een abonnement en de kostencontrole van prepaid.

Nog mooier, bij hollandsnieuwe betaal je één vast laag tarief voor bellen, sms’en en mobiel internet. Zowel binnen als buiten je bundel. Dus als je eens wat meer belt, dan hou je hetzelfde lage tarief.

Ga naar hollandsnieuwe

  • Nieuws

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.