Experian

Het is vreselijk lastig als je telkens te horen krijgt dat je geen mobiel abonnement kan afsluiten.Vooral als blijkt dat je niet bekend staat bij Preventel. We ontvangen regelmatig berichten van mensen die dit is overkomen en geen idee hebben wat ze nu nog kunnen ondernemen.

Experian
Sta je niet bij Preventel geregistreerd en je hebt toch problemen met het aanschaffen van een mobiel abonnement, dan kan er nog wat anders spelen. Dan kan het zijn dat je bij Experian geregistreerd staat. Experian houdt namelijk kredietproblemen bij die breder zijn dan de mobiele telefonie.  Denk hierbij aan een schuld, opgelopen bij de aanschaf via een postorder bedrijf. Het kan zijn dat je wordt afgewezen bij een provider omdat je een notatie hebt bij Experian.

Wat kan je doen?
Je kunt via de website van Experian inzage vragen of je wel of niet bent geregistreerd. Dat doe je via de website. Je moet dan wel een legitimatiebewijs verstrekken. Dit kan zijn een kopie van rijbewijs, paspoort, identiteitskaart of ander identiteitsbewijs. Lees hier meer over het inzage krijgen in je gegevens.

  • Nieuws

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.